1 op 1 trainingen Voetbal-Berestein 

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen in jouw voetbalcarrière? Dan zijn de 1 op 1 voetbaltrainingen van Voetbal-Berestein vast iets voor jou! Je kan 1 op 1 getraind worden, maar wil jij samen met een vriend(in) trainen? Dat kan ook! 

Je wordt getraind onder leiding van de beste trainers uit 't Gooi met een persoonlijk samengesteld ontwikkelingsplan. Je hebt keuze uit verschillende trainingsbundels die onder het kopje '1 op 1 training' te vinden zijn. 

 

Bundel: Virgil van Dijk 

Een gratis proeftraining om te kijken naar jouw beginsituatie, zodat wij een goed beeld hebben van jouw voetbalkwaliteiten. Na de proeftraining stellen wij een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je op. Als we het ontwikkelingsplan hebben gemaakt gaan we samen kiezen met welke voetbalvaardigheid we aan de slag gaan tijdens deze 5 trainingen.

 

- 1 gratis proeftraining

- 5 trainingen

- 1 voetbalvaardigheid

- 60 minuten

- 70 euro

 

Bundel: Frenkie de Jong

Een gratis proeftraining om te kijken naar jouw beginsituatie, zodat wij een goed beeld hebben van jouw voetbalkwaliteiten. Na de proeftraining stellen wij een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je op. Als we het ontwikkelingsplan hebben gemaakt gaan we samen kiezen met welke 2 voetbalvaardigheden we aan de slag gaan tijdens deze 10 trainingen.

 

- 1 gratis proeftraining

- 10 trainingen

- 2 voetbalvaardigheden

- 60 minuten

- 135 euro

 

Bundel: Memphis Depay

Een gratis proeftraining om te kijken naar jouw beginsituatie, zodat wij een goed beeld hebben van jouw voetbalkwaliteiten. Na de proeftraining stellen wij een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je op. Als we het ontwikkelingsplan hebben gemaakt gaan we samen kiezen met welke 3 voetbalvaardigheden we aan de slag gaan tijdens deze 15 trainingen.

 

- 1 gratis proeftraining

- 15 trainingen

- 3 voetbalvaardigheden

- 60 minuten

- 180 euro

 

Samen trainen

Je kunt je aanmelden in groepjes van maximaal 4 personen. Meld je apart van elkaar aan en zet in je aanmelding met wie je samen wilt trainen. Er wordt voor elke speler een persoonlijk ontwikkelingsschema gemaakt en er wordt samen op 1 voetbalvaardigheid getraind. Persoonlijk ontwikkelingsplan

Tijdens de proeftraining bekijkt de trainer jouw basistechniek van voetbal. Met een schema kunnen wij de beginsituatie bepalen van verschillende voetbalvaardigheden. Na de eerste proeftraining bekijken wij bij welke voetbalvaardigheid jij de meeste progressie kunt boeken. Wij bespreken dit met jou en komen samen met een doelstelling waar we de aankomende 5 trainingen voor gaan knallen!