3-daags voetbalkamp

Dit wil je niet missen! Aankomende zomer is er voor iedereen van 6 tot en met 13 jaar Voetbalkamp Berestein!

3 Dagen bomvol met voetbalactiviteiten. 2 Dagen word je getraind door de beste trainers van regio 't Gooi en is er in de middag een speciaal voetbal programma. De andere dag is het de hele dag feest op sportpark Berestein, want het is een speldag! Luchtkussens, spelvormen en verschillende challenges komen tevoorschijn.

Voor wie?

Het Voetbalkamp Berestein is voor iedereen van 6 (geb. jaar 2016) t/m 13 jaar (geb. jaar 2008) Jongens, meisjes, voetballers en niet-voetballers, leden van alle sport verenigingen, iedereen is welkom! De groepen worden gemaakt op basis van niveau, leeftijd en voorkeuren. 

De deelnemers kunnen elke dag gebracht worden tussen 8.30uur en 9.00uur en  s'middags weer tussen 16.00uur en 16.30uur gehaald worden.

Exacte info volgt na inschrijving via mail.

Wanneer?

Zomerkamp:
- Zomer 2023 Hou de website in de gaten of stuur een mail, dan houden wij u up to date.

 

Waar?

Sportpark Berestein
Kininelaantje 6/7, 1216 BZ Hilversum
VV Altius 1931

Kosten?

De kosten voor het Voetbalkamp Berestein bedragen €150,- p.p.
Dit is inclusief een trainingstenue met shirt, broek en kousen.

Er wordt iedere dag voor eten en drinken gezorgd (brood, fruit, etc.). De deelnemers kunnen prijzen winnen voor bepaalde onderdelen van het kamp. Iedereen krijgt aan het einde van het kamp een aandenken mee naar huis.

Kan je niet wachten en wil je je gelijk inschrijven?
Dat kan via het kopje "Aanmelden" op de site.
Door de juiste module te kiezen en af te rekenen in je winkelwagentje start de aanmeldprocedure voor Voetbalkamp Berestein. Je krijgt een bevestigingsmail met informatie toegestuurd. Hierin staat een link waar je de benodigde gegevens kan invullen. Als uw kind graag met een vriendje of vriendinnetje in de groep wilt dien je dit onder het kopje "Opmerkingen" in het inschrijfformulier aan te geven. Later is dit niet meer mogelijk.

Vragen?

Indien je vragen hebt of meer informatie wilt kun je mailen naar : info@voetbal-berestein.nl