1 op 1 keeperstrainingen Voetbal-Berestein 

Wil jij jouw keepers vaardigheden blijven ontwikkelen? Dan zijn de 1 op 1 keeperstrainingen van Voetbal-Berestein vast iets voor jou! Je kan 1 op 1 getraind worden, maar wil jij samen met een vriend(in) trainen? Dat kan ook! 

Je wordt getraind onder leiding van de beste trainers uit 't Gooi met een persoonlijk samengesteld ontwikkelingsplan. Je hebt de keuze uit verschillende trainingsbundels die onder het kopje '1 op 1 keeperstraining' te vinden zijn. 

Keeperstrainer:

Mijn naam is Calvin van Aurich en ik ben 20 jaar. Naast Media- en Cultuurstudent op de Universiteit Utrecht heb ik een enorme passie voor sport. Na mijn verleden als doelman in de jeugd van S.V. 's Graveland, Victoria en Altius, sta ik nu onder de lat voor de selectie van S.V. Loosdrecht.
Mijn passie ligt niet alleen bij het keepen voor mijn eigen team, maar het ligt ook bij het helpen van anderen om beter te worden.
Daarom zet ik mijn ervaring met enthousiasme in, om de keepers van Voetbal-Berestein naar een hoger niveau te brengen.Bundel: Jasper Cillessen

Een gratis proeftraining om te kijken naar jouw beginsituatie, zodat wij een goed beeld hebben van jouw voetbalkwaliteiten. Na de proeftraining stellen wij een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je op. Als we het ontwikkelingsplan hebben gemaakt gaan we samen kiezen met welke keepers vaardigheid we aan de slag gaan tijdens deze 5 trainingen.

 

- 1 gratis proeftraining

- 5 trainingen

- 1 keepers vaardigheid

- 60 minuten

- 100 euro

 

Bundel: Justin Bijlow

Een gratis proeftraining om te kijken naar jouw beginsituatie, zodat wij een goed beeld hebben van jouw voetbalkwaliteiten. Na de proeftraining stellen wij een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je op. Als we het ontwikkelingsplan hebben gemaakt gaan we samen kiezen met welke 2 keepers vaardigheden we aan de slag gaan tijdens deze 5 trainingen.

 

- 1 gratis proeftraining

- 10 trainingen

- 2 keepers vaardigheden

- 60 minuten

- 190 euroBundel: Tim Krul

Een gratis proeftraining om te kijken naar jouw beginsituatie, zodat wij een goed beeld hebben van jouw voetbalkwaliteiten. Na de proeftraining stellen wij een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je op. Als we het ontwikkelingsplan hebben gemaakt gaan we samen kiezen met welke 3 keepers vaardigheden we aan de slag gaan tijdens deze 5 trainingen.

 

- 1 gratis proeftraining

- 15 trainingen

- 3 keepers vaardigheden

- 60 minuten

- 270 euro

 

Samen trainen

Je kunt je aanmelden in groepjes van maximaal 4 personen. Meld je apart van elkaar aan en zet in je aanmelding met wie je samen wilt trainen.

 

Er wordt voor elke speler een persoonlijk ontwikkelingsschema gemaakt en er wordt samen op 1 keepers vaardigheid getraind.

 

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Tijdens de proeftraining bekijkt de trainer jouw basistechniek van voetbal. Met een schema kunnen wij de beginsituatie bepalen van verschillende keepers vaardigheden.

 

Na de eerste proeftraining bekijken wij bij welke keepers vaardigheid jij de meeste progressie kunt boeken. Wij bespreken dit met jou en komen samen met een doelstelling waar we de aankomende 5 trainingen voor gaan knallen!