Voetbal-Berestein is opgericht door: 


Ronan Marijt 

Mijn naam is Ronan Marijt, ik ben 22 jaar en ik woon in Hilversum. Samen met mijn twee vrienden hebben wij Voetbal-Berestein opgericht. Ik heb een groot voetbalhart en ik ben mijn hele leven al met het spelletje voetbal bezig. Vanaf mijn vierde startte ik met voetballen en dat doe ik nog steeds. Naast zelf voetballen ben ik nu 7 jaar voetbaltrainer. Ik vind het erg leuk om de stappen te zien die kinderen kunnen maken op korte en lange termijn op het gebied van voetbal. Momenteel ben ik trainer bij Excelsior Rotterdam.


Justin van der Roest 

Ik ben Justin van der Roest, ik ben 24 jaar en ik kom uit Hilversum. In het dagelijks leven ben ik pedagogisch medewerker bij de kinderopvang Bink. Hier heb ik het ontzettend naar mijn zin. Mijn vrije tijd besteed ik veelal aan voetbal of het geven van voetbaltrainingen. Mijn voetbalcarrière begon toen ik 6 jaar oud was bij SC 't Gooi. Na 6 jaar heb ik de overstap gemaakt naar v.v. Altius, waar ik voetbal sinds mijn 12e. Toen ik 19 jaar werd kwam ik in de selectie, waar ik nu nog steeds voetbal. Ik ben inmiddels ook 6 jaar junioren trainer, en heb dan ook verschillende voetbalcursussen heb gevolgd. Inmiddels ben ik afgestudeerd als sport en bewegingsleider, waardoor ik mezelf gespecialiseerd heb in het lesgeven op het gebied van sport. Momenteel ben ik trainer bij Excelsior Rotterdam.

 

Ruben Hazenberg 

Mijn naam is Ruben Hazenberg en ik ben medeoprichter van Voetbal-Berestein. Ik ben 21 jaar en heb de opleiding Sport & Bewegen afgerond. Op dit moment werk ik als pedagogisch medewerker bij kinderopvang Bink in Hilversum. Ik voetbal zelf bij v.v. Altius in de selectie. Hier voetbal ik al van kleins af aan met veel plezier. Ik geef nu 7 jaar fanatiek voetbaltraining bij v.v. Altius en op dit moment ben ik trainer van een jeugdelftal.